App voor easydriverApp voor easydriver

De App-besturing voor alle easydriver modellen (optioneel). Een greep in de broekzak, smartphone gepakt en gemakkelijk rangeren. Door de geïnstalleerde easydriver-App op de smartphone kunnen de rangeersystemen easydriver pro en basic moeiteloos bestuurd worden. Eenvoudig rangeren en sturen of op de plaats draaien - met een vingertip wordt de caravan zacht maar krachtig via de App in beweging gezet. De besturingscommando's via het smartphone-display worden hierbij eenvoudig via Bluetooth aan de easydriver-motoren doorgegeven. Zo komt de caravan met weinig display-touches veilig en millimeterprecies op de gewenste positie.

Onbedoeld bedienen van de smartphone-App is natuurlijk uitgesloten. Daarvoor zorgt onze eenvoudig slimme beveiliging: aan de onderste rand van de App-bedienoppervlakte is zowel aan de linker- als rechterzijde een easydriver-logo geplaatst. Pas bij het aktief aanraken met één hand van één van deze logo's kan met de andere hand via de richtingsvelden op het display gestuurd worden.

Zo rangeren caravanfans direct smart en veilig - met alle easydriver pro en basic modellen vanaf bouwjaar 2016. Modellen voor bouwjaar 2016 kunnen eenvoudig door een software-update van de elektronicabox voor deze smart besturing omgebouwd worden.

In één oogopslag:

  • voor Apple iOS vanaf februari 2016 verkrijgbaar (iPhone of iPad)
  • de easydriver-App kan gratis in de Apple App store gedownload worden
  • de app-uitbreiding is via de caravan vakhandel leverbaar tegen een advies consumentenprijs van € 99,00 inclusief btw
  • easydriver-modellen met een bouwjaar van vóór 2016 dienen een extra software-update te krijgen. Daarvoor dienen de elektronicabox en afstandsbediening opgestuurd te worden. Houdt u rekening met eventuele extra kosten die daardoor kunnen ontstaan.

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden