TipsCaravan tips

TIP 1: Stop zware spullen niet in de caravan, maar in de auto. Daar wordt de auto meteen stabieler van.

TIP 2: Zware spullen die wél in de caravan gaan, kun je het beste goed verdelen over de assen, dit houdt de wagen in balans.

TIP 3 : de pees van de voortent kan ik niet verder doorvoeren vanwege de bumper van de caravan. Hoe los ik dat op?

U kunt zelf dit probleem oplossen door de pees in te knippen. 1. Bepaal de hoogte van de bovenkant van de bumper. 2. Knip hier de pees een stukje naar binnen in. 3. Knip de pees van onder naar boven in tot de gemeten hoogte van de bovenkant van de bumper. 4. U kunt de tent  nu gewoon verder doorvoeren in de rail.

Bij een Walker voortent hoort ook een Walker omloopmaat. Onze voortenten worden precies ontworpen en gemaakt op deze Walker omloopmaat. Walker meet met een eigen team elk jaar alle caravans op!!! Deze omloopmaten zijn opgeslagen in onze database. Walker of uw dealer kan u ook alle informatie geven over de juiste omloopmaat van uw caravan. Als u de mogelijkheid hebt is het natuurlijk het beste om zelf deze Walker omloopmaat te meten. LET OP! Wij adviseren u om zelf de omloopmaat te meten als u een caravan bezit ouder dan 10 jaar. Meet dan meteen ook de breedte van uw caravan horizontaal op hoogte 185 cm – dus de afstand van punt B horizontaal (NIET door de rail) tot aan de achterkant van de caravan op hoogte 185 cm en de hoogte van de rail vanaf de grond.

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden