Onderhoudbovag onderhoudsbeurt

Waarom een caravan onderhoudsbeurt?

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij controleerd bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig. Want ook bij stilstand van de caravan verslechteren vitale delen zoals remmen, schokdempers, gasslangen etc.

Bij Caravancentrum De Neerkant weten zij echter uit ervaring waar dat toe leidt: tot onnodig hoge reparatiekosten en een onnodige bekorting van de levensduur. Want ook hier geldt: "Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat!" Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

Bovag onderhoudsbeurt inclusief remmentest

Bij caravan centrum de Neerkant kunt u natuurlijk ook terecht voor een Bovag onderhoudsbeurt inclusief computer gestuurde remmentest.      U ontvangt dan een keuringsrapport en een bovag keurringssticker op uw caravan.           Kosten van een volledige beurt incl remmentest en vochtmeting zijn  € 279.- Wij voeren ook alleen onderstelbeurten uit. Kosten van een onderstelbeurt  zijn  € 220.-

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden