Onderhoudbovag onderhoudsbeurt

Waarom een caravan onderhoudsbeurt?

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij controleerd bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig. Want ook bij stilstand van de caravan verslechteren vitale delen zoals remmen, schokdempers, gasslangen etc.

Bij Caravancentrum De Neerkant weten zij echter uit ervaring waar dat toe leidt: tot onnodig hoge reparatiekosten en een onnodige bekorting van de levensduur. Want ook hier geldt: "Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat!" Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

Bovag onderhoudsbeurt inclusief remmentest

Bij caravan centrum de Neerkant kunt u natuurlijk ook terecht voor een Bovag onderhoudsbeurt inclusief computer gestuurde remmentest.      U ontvangt dan een keuringsrapport en een bovag keurringssticker op uw caravan.           Kosten van een volledige beurt incl remmentest en vochtmeting zijn  € 219.- Wij voeren ook alleen onderstelbeurten uit. Kosten van een onderstelbeurt incl remmentest zijn  € 155.-

Werken of stage lopen bij Caravancentrum de Neerkant , bekijk hier de mogelijkheden

 

Huidige vacatures

Caravancentrum de Neerkant heeft momenteel geen vacatures.

 

Stageplaatsen

Caravancentrum de Neerkant is een erkend leerbedrijf met interne praktijkopleiders. Wij zijn erkend door  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Stage lopen bij Caravan Neerkant is werken in een erg gezellig team! Wij waarderen studenten enorm, doordat zij ons een vernieuwde manier van denken en werken geven. Dit is bij voorgaande studenten een succes gebleken.

Een student krijgt bij ons de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen zowel als persoon als beroepsprofessional. Hierin krijgt de student ruimte om zijn of haar creativiteit te gebruiken om problemen op te lossen. Deze vrijheid gaat samen met de controle en overleg/feedback momenten met de stagebegeleider. Dit is om te zorgen dat het zowel voor de student als voor ons een geslaagde periode van samenwerken wordt met wellicht een kans op een lange samenwerking in vorm van een vast contract.

SBB beeldmerk

Caravantechnicus MBO Niveau 2

Carrosseriebouwer MBO Niveau 2

Eerste Caravantechnicus MBO Niveau 3

 

Het kan zijn dat de juiste vacature of stageplek er niet bij staat. Schrijf dan een open sollicitatiebrief waarin je uitlegt wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij ons vindt passen. Deze motivatie graag voorzien van CV en versturen naar:

Caravan Centrum de Neerkant

t.a.v. Cliff van de Mortel

Of mail naar info@ccneerkant.nl

 

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden