Seminautic caravan matrassenSeminautic caravan matrassen

Comfortabel kamperen begint bij een goede nachtrust en dat begint met een matras dat past bij jouw lichaam en slaaphouding. Wanneer je op vakantie bent en niet in je eigen bed slaapt, is het belangrijk om te zorgen voor een comfortabel matras dat je de nodige ondersteuning biedt. Gelukkig biedt Seminautic dé oplossing met hun op maat gemaakte caravan matrassen.

Een caravan matras op maat gemaakt voor de perfecte nachtrust.
Bij Seminautic begrijpen ze als geen ander dat elk lichaam anders is en daarom bieden ze op maat gemaakte matrassen van topkwaliteit aan voor campers en caravans. Een caravan matras op maat biedt namelijk de juiste ondersteuning aan je lichaam en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt slapen. De kampeer matrassen van Seminautic worden volledig afgestemd op jouw wensen en lichaam voor de perfecte nachtrust.

  • Perfecte pasvorm: Onze op maat gemaakte matrassen passen perfect bij de afmetingen van jouw camper of caravan, waardoor je geen last hebt van ongewenste kieren of openingen.
  • Comfort: Het op maat gemaakte matras biedt de juiste ondersteuning en het meest comfortabele slaapoppervlak voor jouw lichaam, zodat je uitgerust aan een nieuwe vakantiedag begint.
  • Duurzaamheid: Onze op maat gemaakte matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zodat je er jarenlang plezier van

Snelle genieten van nieuw matras; binnen 1 uur terwijl je wacht
Seminautic begrijpt het belang van een goede nachtrust tijdens uw kampeervakantie. Daarom bieden wij persoonlijke service in onze showroom waar wij naar uw wensen luisteren en uw nieuwe matras perfect op maat maken terwijl u wacht.

Met oneindig veel combinatiemogelijkheden en de optie om proef te liggen, zorgen wij voor het perfecte matras. Uw nieuwe matras wordt direct geplaatst in uw camper of caravan en indien gewenst, leveren wij kosteloos op locatie binnen één week. Bij Seminautic staan wij voor u klaar om te zorgen voor een goede nachtrust tijdens uw kampeervakantie.

Persoonlijk advies van slaapspecialisten
Het vinden van het perfecte matras kan een uitdaging zijn, maar bij Seminautic staan hun slaapspecialisten voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Zo weet je zeker dat je een matras op maat krijgt dat perfect past bij jouw slaaphouding en lichaam. Ook zorgen ze voor een naadloze aansluiting bij jouw caravan of camper, zodat je optimaal kunt genieten van je nachtrust.

180 dagen omruilgarantie
Ligt het matras onverhoopt niet als gehoopt, kun je het matras met een 180 dagen omruilgarantie omruilen. Zo kun je je matras rustig uitproberen en merk je na een paar dagen toch dat het matras niet helemaal naar wens is? Geen probleem, dan passen ze het matras graag voor je aan zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust.

Seminautic, de matras expert
Seminautic is onderdeel van matrasatelier.nl en heeft meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om op maat gemaakte matrassen van topkwaliteit.
Onze showroom biedt u de mogelijkheid om onze verschillende matrassen te bekijken en te proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een op maat gemaakt matras van Seminautic uw slaapcomfort kan verbeteren. Onze slaapspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte matras dat past bij uw wensen en behoeften.

Boek een showroom afspraak bij Seminautic

 

Alle Diverse accessoires

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden