EP level systeem 6 steuns caravanEP level systeem 6 steuns caravan

Compact Levelsysteem voor de caravan

De beste keuze voor iedere caravan gebruiker

E&P Hydraulics, opnieuw trendsetter voor stress-vrij en comfortabel nivelleren introduceert het Compact LEVELSYSTEM, uniek in de caravan branche.

In een ongeëvenaarde tijd van 2 minuten waterpas, door het gebruik van ALLEEN 2 hydraulische as-steunen, is het automatische Compact LEVELSYSTEM een voor de hand liggende keuze voor iedere caravan liefhebber die zijn/haar vakantie belevenis middels dit geweldige product nog verder wil optimaliseren !

Door middel van het aansturen van twee speciaal ontworpen as-steunen stelt men de caravan eerst in de breedte richting waterpas om vervolgens door het verdraaien van het neuswiel de caravan volledig waterpas te stellen. Afsluitend kunnen de hoeksteunen worden uitgedraaid om de caravan volledig stabiel te zetten. 

Het automatische Compact LEVELSYSTEM is uitermate geschikt voor de meer prijsbewuste caravan liefhebber die heeft besloten niet te gaan voor het Complete 6 steuns levelsysteem van E&P Hydraulics.

De nieuwste software-ontwikkeling maakt het mogelijk dat het hydraulische level systeem de as-steunen op een betrouwbare, veilige en vooral efficiënte wijze laat uitschuiven en intrekken.

Om het nivelleren nog gemakkelijker en leuker te maken is het levelsysteem ook met een optionele afstandsbediening leverbaar !

 

Algemene informatie

Het Compact LEVELSYSTEM – een innovatief, effectief en zeer eenvoudig te gebruiken levelsysteem, de moeite waard voor iedere caravan gebruiker van jong tot oud.

 

Waar voor je geld

Perfecte oplossing voor de caravan bezitters welke meer stabiliteit, veiligheid en een gegarandeerde waterpas positie van de caravan willen hebben, tegen een betaalbare prijs.

 

Ergonomie en gebruiksgemak

Het Compact LEVELSYSTEM maakt gebruik van 2 as-steunen, die worden bediend via het bedieningspaneel of de draadloze afstandsbediening, waardoor u de volledige controle over het nivelleerproces heeft. Allereerst schuiven de as-steunen zich uit totdat deze op de bodem staan en de caravan in de breedte richting waterpas staat. Vervolgens verdraait men het neuswiel om de caravan volledig waterpas te zetten. Afsluitend kan men de hoeksteunen handmatig uitdraaien om de caravan stabiel te zetten.

 

Flexibiliteit Moeiteloos

nivellering in minder dan 2 minuten. Met het E&P LEVELSYSTEEM bent u mobiel, flexibel en veilig. Vergeet rommelen met krik, opvulblokken en waterpas. Simpelweg…… Arriveren, Druk op knop, Ontspan.
 

Technische gegevens

- Voor caravans met een total gewicht tot max. 3,5 t

- Slechts 20 Kg. meer gewicht op het totale systeem

- Horizontaal (stabiel & waterpas) in 2 minuten

- Moeiteloos waterpas met éèn druk op de knop

- Volledig en semi-automatische modus

- Onderhouds vrij

- Compleet hydraulisch

- Direct klaar voor gebruik

- 2 jaar garantie

 

Electrisch

- 240 watt hydraulische motor

- 12 Volt bedrijfsspanning (gevoed door bestaande accu)

- Bediening middels bedieningspaneel of afstandsbediening

- Zeer laag stroomverbruik

- Te gebruiken in combinatie met motor movers

 

Veiligheid

- Extra bescherming tegen diefstal
- Toepasbaar op ieder caravan chassis
- Stabiel en trillingsvrije stand

Specificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving

 

Levering

Het totale systeem bestaat uit :

  • Hydraulische as-steunen. (2 stuks)
  • Hydraulische pomp 
  • Besturings-unit (software)
  • Bedienings-unit (display)
  • Afstandsbediening-unit (optioneel)
  • Elektrische bekabelings set 
  • Hydraulische leidingen set 
  • Diverse montage materialen .

Neem contact met ons op voor uitleg en prijzen

Bezoek onze showroom! De koffie staat voor u klaar

Bekijk de openingstijden